Proglašenje pobednika

Svečana dodela nagrada Trećeg festivala dečjih ekoloških predstava pod nazivom „Crveno, pozor!(ište), zeleno“ u organizaciji Centra za ekološko obrazovanje i održivi razvoj održana je u ponedelјak 3. decembra 2018. godine u Prvoj tehničkoj školi. Goste su pozdravili Zoran Zorić, v.d. direktor Prve tehničke škole, Dragan Marinković, šef Službe za zaštitu životne sredine Gradske uprave za prostorno planiranje, urbanizam, izgradnju i zaštitu životne sredine grada Kragujevca, Nedelјko Manojlović, član Gradskog veća za obrazovanje i Milan Gabarić predsednik udruženja CEOOR. Ispred žirija prisutnima se obratio Petar Lukić, glumac Dečjeg pozorišta, koji je obrazložio kriterijume po kojima su dodelјene nagrade Festival je trajao dva dana, a svaki dan se sastojao od po dva bloka.

Tokom Festivala je izvedeno 19 predstava, koje su se odlikovale kvalitetom, kreativnošću, profesionalnošću i požrtvovanošću vaspitača, učitelјa i dece. Učestvovalo je 13 vrtića i 6 osnovnih škola.

Ovaj festival je finansijski podržan od strane grada Kragujevca, Gradske uprave za prostorno planiranje, urbanizam, izgradnju i zaštitu životne sredine. Festival je takođe podržala i knjižara „Most“. Tokom dodele nagrada izvedene su sve nagrađene predstave.

FOTOGALERIJA

Share: